Stel jezelf de vraag: Wie of wat ben ik, wie of wat wil ik zijn?

 

 

Beste bezoeker,

 

Mijn naam is Harm Huizenga, gediplomeerd coach en counseler bij alle vormen van verslaving. Denk hierbij o.a. aan drugs, alcohol, sex, tabak en gok verslaving.

 

Ook ik ben jarenlang een actieve verslaafde geweest. Tijdens meerdere afkick pogingen kwam ik erachter dat ik mijn verslaving moest accepteren. Maar op welke wijze? Blijf ik gebruiken of richt ik mijzelf op om mezelf te leren kennen en zodoende een leven lang clean te blijven. Ik stelde mezelf de vraag: Wie of wat ben ik, wie of wat wil ik zijn? Het antwoord was niet moeilijk, ik wil leven en clean zijn.

 

Op het juiste moment hoorde ik van een verslavingskliniek nabij Kaapstad in Zuid Afrika. Deze kliniek hanteert het 'Minnesota 12 Steps' afkick programma, ondersteund door verhelderende en leerzame meetings. Nadat ik mij had verdiept in dit programma heb ik geen moment geaarzeld en ben ik naar Kliniek Rustenburg in Afrika gereisd. De therapie werkte en binnen 9 weken had ik mij verslaving onder controle. Ik had mijzelf teruggevonden en was weer baas over mijn eigen leven.

 

Na thuiskomst in Nederland wist ik dat ik lotgenoten kon helpen om te stoppen, om clean te blijven. Door valkuilen en gebeurtenissen te delen die ik tijdens maar vooral na mijn herstel heb ervaren. En ik wist ook dat de therapie 'Minnesota 12 Steps' de meest effectieve manier is om te stoppen. Ik heb de HBO opleiding Counseler bij Verslaving met succes afgerond en heb mij de afgelopen periode verder gespecialiseerd in het programma ‘Minnesota 12 Steps’. Sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk Clean 4 today point.

 

Dus ben ik zover om al mijn ervaring en kennis met jou te delen en je te helpen met je herstel. Clean 4 today point is jouw kompas naar een clean en evenwichtig leven. Wil je meer weten over mijn ervaringen en de therapie 'Minnesota 12 Steps'? Neem dan contact met mij op voor een gratis intake gesprek. Ook als je al een periode clean/sober bent maar soms nog behoefte hebt aan een motiverend gesprek. Ik help je graag om de moeilijke momenten te trotseren en clean te blijven.

 

Zoek je acute hulp? Aarzel niet en druk op de noodknop rechtsboven op deze pagina.

Iemand met ervaring zal je dan te woord staan en de eerste hulp geven.

 

Harm Huizenga,

Counseling & Coaching

 

 

Therapie 12 steps

Neem contact met mij op

home

over ons

counseling

social media

contact

2016 - Clean for today point, alle rechten voorbehouden - Coaching & Counseling praktijk - BATC gekwalificeerd

2016 - Clean for today point, alle rechten voorbehouden

Coaching & Counseling praktijk - BATC gekwalificeerd